Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πάνος Καμμένος:έγκλημα στη Θράκη και στην Ελλάδα


Αντίδραση Καμμένου για τη μεταφορά παρανόμων μεταναστών στη Θράκη
Για «έγκλημα στη Θράκη και στην Ελλάδα» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει λαθρομετανάστες στις εγκαταστάσεις των Σχολών Αστυνομίας σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη και την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.... 
«Η ανακοίνωση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης περιγράφει ακριβώς τί εφαρμόζει η κυβέρνηση στην Θράκη ακολουθώντας τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 Παράλληλα με τις εγκληματικές ΕΟΖ που κοσσοβοποιούν την Θράκη, αντί να επαναπροωθήσουν τους λαθρομετανάστες στη χώρα εισόδου τους (δηλαδή την Τουρκία) όπως προβλέπεται, ή να τους δώσει έγγραφο για ταξίδι άνευ επιστροφής στην Ευρώπη εφόσον αυτή δεν πιέζει την Τουρκία να εφαρμόσει την συνθήκη, φιλοξενεί τους λαθρομετανάστες στις σχολές Αστυνομίας, δίνοντας την ευκαιρία να ενισχύσουν άμεσα την προπαγάνδα τους εκείνοι που απεργάζονται μειονοτικά σενάρια πολύ υψηλών θρησκευτικών πληθυσμών» αναφέρει ο κ. Καμμένος.

«Εγκληματούν στη Θράκη και αφορά όλους μας. Εγκληματούν στην Ελλάδα» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου