Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες VS Πρετεντέρη



Συνεχίζεται η κόντρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Μετά τον Τέρενς Κουίκ και ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος καταγγέλλει αποκλεισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ο 
γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού Κώστα Μαρκόπουλος έδωσε εντολή να μην εμφανίζεται κανένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπου είναι και ο Γιάννης Πρετεντέρης.


«Ο Πρετεντέρης αποκλείει από την εκπομπή του για τρίτη φορά παράνομα τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ας του απαντήσουμε μαζικά όλοι μαζί» έγραψε πριν λίγο, στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:







Λίγα λεπτά αργότερα ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού, Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, σχολίασε: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την απαράδεκτη ενέργειά του κ. Πρετεντέρη να μας αγνοεί δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να εμφανιζόμαστε όπου είναι ο ίδιος".




Θυμίζουμε ότι ο Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV KOSMOS της Ρόδου, το Σάββατο, είχε δηλώσει ότι όταν αντιλήφθηκε ότι η παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη δεν είχε προσκαλέσει εκπρόσωπο του κόμματος, ζήτησε επανόρθωση, αυτό όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν έγινε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου