Σάββατο 26 Μαΐου 2012

OI ΘΕΣΕΙΣ TΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

     1. Η Ελλάς, μέσα στην Ευρωπαική Ένωση, αλλά ισότιμα με τα άλλα 26 Κράτη-Μέλη, (χωρίς κάποια Μέλη να είναι "πιο ισότιμα" - βλέπε Γερμανία), βάσει των Ιδρυτικών Αρχών της Ε.Ε.και με κοινό νόμισμα το Ευρώ... (Και επειδή συχνά πυκνά συζητείται, πουθενά δεν προβλέπεται ότι ένα Μέλος της Ε.Ε. μπορεί να εκδιωχθεί από την Ένωση, για οποιονδήποτε λόγο, εκτός και εάν το ίδιο το επιθυμεί).

2. Σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους της χώρας. Ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας με ταυτόχρονη αποδέσμευση όλων των εγγράφων που σχετίζονται με τα ως σήμερα πεπραγμένα. Τα υπογραφέντα Μνημόνια, δεν τα αναγνωρίζουμε, θεωρώντας τις υπογραφείσες (επαίσχυντες) συμβάσεις, σχετικές με το επαχθές και επονείδιστο χρέος, ως παράνομες και καταχρηστικές! Αναγνωρίζουμε μόνον το (οφειλόμενο) κεφάλαιο που έχουμε δανειστεί και αναλαμβάνουμε να επαναδιαπραγματευτούμε και να το εξοφλήσουμε με δόσεις που δεν θα ξεπερνούν τις δυνατότητές μας και με το νόμιμο ετήσιο επιτόκιο τραπέζης με το οποίο δανείζονται όλα τα Κράτη της Ευρώπης (και που δεν ξεπερνάει το 1,1%)...Τα "πανωτόκια" (σήμερα μας χρεώνουν με 4-5%), δεν τα αναγνωρίζουμε...Απορρίπτουμε την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους - Κράτους.

3.Μισθοί και συντάξεις…Η Ελλάς έχει ίδια έσοδα πάνω κάτω ετησίως, που αρκούν για να καλύψουν τους Μισθούς και τις Συντάξεις, καθώς και τις Αμυντικές μας δαπάνες, τη λειτουργία των νοσοκομείων κλπ., που είναι μέρος των πρωτογενών μας δαπανών, ανερχόμενες (ετησίως) στα (περίπου) 50 δις ... Εμείς αυτά θα καλύψουμε πρώτα λοιπόν, εν αντιθέσει με τα Μνημονιακά κόμματα (ΝΔ, Πασοκ, κλπ.), που έχουν ήδη υπογράψει και συμφωνούν ότι τα συνολικά μας έσοδα θα πηγαίνουν σε Ταμείο της Τρόικα, θα πληρώνονται πρώτα οι Τράπεζες και τα (παράνομα) πανωτόκια και με ότι περισσέψει, (αν περισσέψει), θα πληρωθούν και οι δαπάνες της Χώρας μας! (Αυτός είναι και ο λόγος των συνεχών περικοπών συντάξεων & μισθών μέχρι σήμερα)...Οι υπογράφοντες τα Μνημόνια λοιπόν, εν γνώσει τους φροντίζουν τα συμφέροντα των εχθρών της Πατρίδας και μας οδηγούν στη φτώχεια και την καταστροφή! 

4. Απαιτούμε την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτούμε την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων. Αναθεώρηση του αρ.86 ν. περί ευθύνης υπουργών και έλεγχος πόθεν έσχες πολιτικών από 1974 ως σήμερα με απόδοση άμεσα ευθυνών. 

5. Άμεση ανακοίνωση/ανακύρηξη των ΑΟΖ μας , σε πλήρες εύρος της χώρας και άμεση αξιοποίηση, (και με δεδομένες τις ανακοινώσεις των αρμοδίων για τις ποσότητες των όποιων εξορύξεων και αντλήσεων), ανάθεση με ποσοστό σε σοβαρές εταιρείες του εξωτερικού, Ρωσικών, η Ισραηλινών, η Κινεζικών, η Αμερικανικών (η και όποιων άλλων χωρών), με παράλληλη κεφαλαιοποίηση, προείσπραξη η και δανεισμό βάσει αυτής, με νόμιμο επιτόκιο. Και με αυτά λοιπον τα (προεισπραχθέντα) έσοδα, καθώς και με πολλούς άλλους τρόπους που αναφέρονται διεξοδικά στο παραπάνω Οικονομικό μας Πρόγραμμα, ρύθμιση των χρεών μας προς την Ε.Ε...(Οι μέχρι τώρα Κυβερνώντες, οι διαπλεκόμενοι με την Goldman-Sachs αλλά και με αυτούς που «ποντάρισαν»στις πλάτες τις Πατρίδας, εκμεταλευόμενοι ασφάλιστρα κινδύνου - cds - credit default swap - έχουν ήδη υπογράψει ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δανειστούμε από αλλού, ειδικώς όσο αυτοί κυβερνούν, παρά μόνον από εκεί που δανειζόμαστε μέχρι σήμερα, με τα καταχρηστικά και παράνομα επιτόκια) 

6. Απαίτηση των Γερμανικών αποζημιώσεων, (ποσό που ξεπερνάει τα 108 δις) 

7. Κρατικοποίηση Τραπέζης της Ελλάδος.

8. Παράνομοι Μετανάστες...Με το 1/100 αυτών σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, δεν λύνεται το πρόβλημα...Πίεση λοιπόν στους Ευρωπαίους Εταίρους μας για ενεργοποίηση της διάταξης περί επαναπροώθησής τους στον τόπο προέλευσης (που στη περίπτωσή μας είναι η Τουρκία)...Άλλως, θα τους προμηθεύσουμε με ταξιδιωτικά έγγραφα και ας κατευθυνθούν 2.000.000 άτομα περίπου, όπου επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου