Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Κώστας Μαρκόπουλος: «Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»


Κώστας Μαρκόπουλος: «Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»

Επίσκεψη στην Τρίπολη πραγματοποίησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, έτσι ώστε να συζητήσει με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι στις τελευταίες εκλογές «οι πολίτες έδωσαν το μήνυμα ότι δεν είναι ανεκτό το μνημόνιο, μάς ζήτησαν να απαλλαγούμε από αυτό και να οδηγήσουμε τη χώρα μέσα στην Ε.Ε. και στη ζώνη του ευρώ, αλλά πιο αξιοπρεπώς για τους πολίτες»....


Εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, ενώ για τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο υποστήριξε «και οι δυο έχουν έναν όνειρο να κυβερνήσουν μαζί και να εφαρμόσουν πιστά το μνημόνιο. Δεν έχουν πάρει πίσω τις υπογραφές τους. Γίνεται προσπάθεια εθνικού διχασμού για να διασώσουν κάποιοι το πολιτικό τους μέλλον».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε πως «λέμε ότι θέλουμε να παραμείνουν στην ευρωζώνη, θέλουμε να αλλάξουμε τη μοίρα της χώρας, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το σύνθημα μας είναι "να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω"».

Καταλήγοντας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «θα αυξηθούν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του Ιουνίου και ότι θα είμαστε οι ρυθμιστές της επόμενης ημέρας των εκλογών και εγγυούμαστε ότι θα έχουμε κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου