Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καμμένος: Οι εκλεγμένοι δεν θα αντικατασταθούν στις λίστες


Καμμένος: Οι εκλεγμένοι δεν θα αντικατασταθούν στις λίστες
Oσοι εξελέγησαν βουλευτές, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από τις λίστες «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες», ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος και προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος το φθινόπωρο. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» σημείωσε, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής....
Οπως είπε, ενδεχόμενες αλλαγές θα γίνουν μόνο με την ομόφωνη απόφαση του συνόλου των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας. «Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα γίνουν δεκτοί εμπλεκόμενοι με μνημόνια», φέρεται να ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα την Κάρπαθο, όπου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη εν ώρα υπηρεσίας. Σε δήλωσή του εξήρε την αυτοθυσία του, τονίζοντας ότι «πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία, έδωσε τη ζωή του γι' αυτήν και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου