Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Ελεύθερου Τύπου και Ανεξάρτητων Ελλήνων


 Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Ελεύθερου Τύπου και Ανεξάρτητων Ελλήνων
Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», όπου γίνεται αναφορά σε χρηματισμό του Β. Χήτου από τον διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκο.
«Αν ήταν απλοί πολίτες θα είχαν ήδη συλληφθεί«, είπε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ σε νέα διάψευση του δημοσιεύματος προέβη η ΕΥΠ.
Από την πλευρά της, η εφημερίδα επιμένει στην καταγγελία της αναφέροντας στο σημερινό πρωτοσέλιδό της ότι «ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, Βασίλης Χήτος, χωρίς να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση, αλλά, αντίθετα, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα, που χρήζουν επιτέλους πειστικών εξηγήσεων, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου και το ντοκουμέντο-βόμβα για χρηματοδότηση του ιδίου από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».
Στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για αντίδραση πανικού και ενοχής του Ελεύθερου Τύπου και για βιομηχανία λάσπης κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σε νέα διάψευση της καταγγελίας του Ελεύθερου Τύπου, προέβη και η ΕΥΠ η οποία σε ανακοίνωσή της διαψεύδει ότι ο κ. Βασίλης Χήτος έλαβε χρήματα από την ΕΥΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου