Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Απαράδεκτη η παρέμβαση Προβόπουλου


Ανεξάρτητοι Έλληνες: Απαράδεκτη η παρέμβαση Προβόπουλου

Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτηρίζει την παρέμβαση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας μάλιστα πως σηματοδοτεί την αρχή μιας οργανωμένης προσπάθειας εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας.

Η παρέμβασή του μέσα στην προεκλογική περίοδο είναι επιεικώς απαράδεκτη, σηματοδοτεί δε, την αρχή μιας οργανωμένης προσπάθειας εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας....


Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι τραπεζίτες. Συνεχίζουν τους ωμούς εκβιασμούς με στόχο την ασφάλεια των δανειστών και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αυτή η «παρελκυστική πολιτική» στην οποία αναφέρεται ο κ. Προβόπουλος, είναι το ίδιο το μνημόνιο και κατά συνέπεια το μνημονιακό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για το οποίο ζητούν την ψήφο και την επικύρωσή του από τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Προβόπουλος αποδέχεται το γεγονός ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ των ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΟΙΗΣΕΩΝ πάνε στην αποπληρωμή του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ, ενώ την ίδια στιγμή κάνει μια ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΧΗ.Δηλαδή οι νέοι ιδιοκτήτες να είναι και επενδυτές οσε μια Οικονομία σε ΥΦΕΣΗ και σε έναν διαλυμένο κοινωνικό ιστό από το ίδιο το Μνημονιακό πρόγραμμα. Να τον πιστέψουμε;

Ο κ Προβόπουλος ομολογεί επίσης, χωρίς καμία ντροπή, ότι το ΔΝΤ έχει βάλει χέρι και στο Τραπεζικό Σύστημα ( πέραν της διάλυσης της οικονομίας ).

Τι μας λέει δηλαδή; Ότι το ΔΝΤ ΑΜΕΣΑ και με ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ έχει άποψη και για το Τραπεζικό Σύστημα. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ΜΟΝΟ η ΕΕ και η ΕΚΤ είχαν ΛΟΓΟ στα Ελληνικά Τραπεζικά δρώμενα.

Τι έχουν να μας δηλώσουν σχετικά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου