Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Π. Καμμένος:Αυτή η χώρα ανήκει στα παιδιά μας, ανήκει στα όνειρα των παιδιών μας.


Π. Καμμένος: Στις 7 Μαΐου θα έχουμε τη διακυβέρνηση της χώρας
 Βέβαιος ότι στις 7 Μαΐου, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας» εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

Κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, ο κ. Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, συνομίλησε με πολίτες, ενώ βρέθηκε και στην πλατεία Γεωργίου, όπου βρίσκεται και το περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων....


«Ξεκινάμε από την Πάτρα την πορεία απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους τραπεζίτες,τις αγορές και τους ντόπιους υπαλλήλους τους», ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «έχουν ξεφύγει λέγοντας ξεκάθαρα ότι ζητούν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας».

«Αυτή η χώρα ανήκει στα παιδιά μας, ανήκει στα όνειρα των παιδιών μας. Δεν θα γίνει πάλι μία χώρα μεταναστών. Θα γίνει μία χώρα ανάπτυξης μια χώρα που εθνικά κυρίαρχη και με σκληρή δουλειά θα πάρουμε και πάλι στα χέρια μας», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το δημαρχείο, όπου συνομίλησε με φορείς της Αχαϊκής Συνεταιριστικής τράπεζας που έχει κλείσει, κατόπιν απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα αποστείλει επιστολή στον διοικητή της ΤτΕ, στην οποία θα ζητά «πάγωμα» της διαδικασίας εκκαθάρισης δανείων μέχρι να ορκιστεί νέα κυβέρνηση και η νέα Βουλή να συζητήσει για τη νομοθετική ρύθμιση των δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου