Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο «ύπαρχος» του Τιτανικού δηλώνει... Ιφιγένεια


Ο «ύπαρχος» του Τιτανικού δηλώνει... Ιφιγένεια
«Αισθάνομαι ότι η Eξεταστική δικαιώνει απολύτως τους χειρισμούς που έγιναν», υποστήριξε σήμερα το πρωί ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει εμμέσα τον εαυτό του «Ιφιγένεια» 

«Η Εξεταστική έδειξε ότι η λυσσαλέα προσπάθεια να χρεωθούν όλα σε δύο ανθρώπους» τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και σημείωσε: «Είναι προφανές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ απέκρυπτε το έλλειμμα, είναι προφανές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έδινε λάθος στοιχεία».
  
Στη συνέχεια, ο υπουργός Περιβάλλοντος επέμεινε ότι το 2009 δεν είχαν εικόνα για την εκτόξευση του ελλείμματος και ότι εάν είχαν πάρει μέτρα το Νοέμβριο του 2009, θα ήταν πολύ σκληρότερα από τα σημερινά.  

Ο ίδιος επεσήμανε ότι γίνεται «μια προσπάθεια να αξιοποιηθούν ξεκάθαρες καταθέσεις» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συγκεκριμένες εφημερίδες που όπως είπε «λασπολογούν» σε βάρος του.

«Έχετε καμιά αμφιβολία ότι είμαστε στην εποχή που προσπαθούμε να βρούμε την... Ιφιγένεια», είπε ο κ.Παπακωνσταντίνου επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις για τους λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Τότε γιατί σας άλλαξε ο Παπανδρέου;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.  

«Για να συνεχίσεις μια πολιτική πρέπει να αλλάξεις αυτόν ο οποίος τη φέρει, ο οποίος φθείρεται», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου