Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Με τον Βορίδη στη ΝΔ θα μπορούν να βάζουν σε θαλάμους αερίων τους κομμουνιστές»

«Με τον Βορίδη στη ΝΔ θα μπορούν να βάζουν σε θαλάμους αερίων τους κομμουνιστές»Η συσπείρωση που έχει ακολουθήσει τις διαγραφές από τις τάξεις της ΝΔ οδηγεί σε καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός νέου κομματικού σχηματισμού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Π. Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Flash.

«Τώρα που θα πάει ο κ. Βορίδης στη ΝΔ μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές και να τους βάζουν σε θαλάμους αερίων» σημείωσε δηκτικά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, εμφανώς απογοητευμένος από τη στάση της Συγγρού στο ζήτημα της νέας δανειακής σύμβασης.

«Εγώ δεν έχω το ψώνιο να γίνω αρχηγός» είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί. Πρόσθεσε ότι με τους 22 διαγραφέντες«που επί χρόνια είμαστε μαζί, θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί. Αύριο θα βρεθούμε όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε».

Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε η κίνηση αυτή να κατέβει στις επόμενες εκλογές. «Μάκαρι να γίνουν εκλογές σύντομα» είπε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι είχε διαφωνήσει εξ’ αρχής με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου