Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Π. Καμμένος: Μιλάω με διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.


Π. Καμμένος: Μιλάω με διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
 Για το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του οποίου ηγείται μίλησε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρωτοβουλίας μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και twitter).

Πρόκειται, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, για μία πολυκομματική συλλογική προσπάθεια η οποία θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες.

Είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ότι αφορά στην επιλογή προσώπων που θα είναι υποψήφια, σημείωσε ότι αυτό θα γίνεται μέσω διαδικτύου....


«Δεν υπόσχομαι ότι το κίνημα θα φέρει άσπρες μέρες, αλλά θα φέρει χαμόγελα», σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί.

«Δεν θα μας κόψει κανείς τον "Ζορμπά" από μέσα μας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις πιέσεις των Ευρωπαίων για τη λήψη νέων μέτρων προκειμένου να πάρουμε τη νέα δόση, ενώ ανέφερε ότι ο δανεισμός της χώρας μας είναι παράνομος.

Παράλληλα, επιτέθηκε σε Μέρκελ και Σόιμπλε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα τους παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία. «Δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Δεν μπορούν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου