Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τους αδειαζει και ο δικός τους,Επισημα πλέον "τα ήξεραν όλα"Ζητούν «καθαρές κουβέντες» Εγκαλεί Προβόπουλο το ΠΑΣΟΚ

   Την άμεση κλήση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου στη Βουλή ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, προκειμένου να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις αιχμές που άφησε για απραξία των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου, αν και είχαν ενημερωθεί για την ακριβή κατάσταση της οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Προβόπουλος, σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο ΙΟΒΕ, είπε ότι υπήρξαν επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις τόσο προς την τότε κυβέρνηση της ΝΔ όσο και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πως «η πορεία της χώρας προς την κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη και θα μπορούσε να είχε ανακοπεί, αν τα προβλήματα είχαν αντιμετωπιστεί εγκαίρως…».

Για το λόγο αυτό, ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε πως πρέπει «να ενημερώσει επισήμως ο κ. Προβόπουλος για ποια περίοδο μιλάει, αν εγκαίρως είχε ενημερώσει και τι είχε προτείνει…», ενώ πρόσθεσε πως «δεν είναι εποχή για χρησμούς, αλλά για καθαρές κουβέντες. Όποιος έχει κάτι να πει, να το βάλει πάνω στο τραπέζι». 

Επιπροσθέτως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι «η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να κάνει τον μουντζούρη, παίρνοντας το μέρος της ευθύνης που δεν της αναλογεί», εξηγώντας ότι το σύνολο των βουλευτών που συνθέτουν το κυβερνητικό σχήμα, πρέπει να έχουν «ενιαία στάση ευθύνης» απέναντι στα κρίσιμα νομοσχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου