Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!

Στο αρχείο τίθενται ξανά με απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για παρεμβάσεις στο έργο τους.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη καθώς δεν προέκυψε κανένα νεότερο στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιανουαρίου οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς είχαν δημιουργήσει σάλο όταν παραιτήθηκαν καταγγέλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους. Μάλιστα, οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι «καρατομήθηκαν» από την πολιτική εξουσία επειδή οι έρευνες τους ενόχλησαν «ποικιλώνυμα επιχειρηματικά συμφέροντα». 



Στη συνέχεια, κλήθηκαν από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπου δήλωσαν ότι ανακαλούν τις παραιτήσεις τους και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε μιλήσει για παρορμητική κινήση από μέρους τους. Τρεις μέρες μετά, όμως, οι δύο οικονομικοί Εισαγγελείς επανήλθαν δηλώνοντας ότι θέλουν να καταθέσουν υπόμνημα.


Η υπόθεση ξανάνοιξε και οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης κατέθεσαν δύο χωριστά χειρόγραφα υπομνήματα στον αντιεισαγγελέα κ. Μακρή  υπομνήματα στα οποία ανέφεραν, όπως αποκαλύφθηκε, ότι τους μεταφέρθηκε επιθυμία ή δυσαρέσκεια υπουργού μέσω τρίτου προσώπου για να επισπεύσουν ή να κλείσουν τρεις διαφορετικές υποθέσεις που χειρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου