Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Μόνα Λίζα της εργατικής τάξης... Που ψήφιζε ως "συνδικαλιστής" την αγορά δομημένων επί δεξιάς...


Ένας "φιλήσυχος" μακελάρης

Toν έβλεπα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου,  κατευθείαν  από τα λασπόνερα του Alter όπου ξεροστάλιαζε χρόνια ολόκληρα , ωςΜόνα Λίζα της εργατικής τάξης,  κάνοντας πολύωρες  λιτανείες στον λαικισμό του Αυτιά, αφού είχε ολοκληρώσει τη σκοπιά του στον Πάστορα του είδους, Γιώργο Παπαδάκη.
Ο υπουργός Εργασίας Κουτρουμάνης, πρώην συνδικαλιστής, σύντροφος του απολεσθέντος προέδρου της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου, του Πρωτόπαπα και λοιπών πρώην εργατοπατέρων της ίδιας συνομοταξίας, είχε ραντεβού με τον...

πρώην τραπεζίτη Παπαδήμο για να κουβεντιάσουν το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, λίγες ώρες πριν το τσουνάμι της χυδαιότητας και του χλευασμού προς τους πολίτες-για το πόθεν έσχες των 300 ο χαρακτηρισμός-αναρτηθεί στο διαδίκτυο.


Ο πασόκος Κουτρουμάνης, φιγούρα φιλήσυχου –μ’ όλες τις αμαρτίες που εμπεριέχει ο χαρακτηρισμός  –ανθρώπου της διπλανής πόρτας πήγε ανερυθρίαστα  να συζητήσει το πετσόκομμα των επικουρικών κι ενώ έχει προηγηθεί το γνωστό μακελειό στις συντάξεις.
Αντί  να ξυπνήσει νωρίς το πρωί και αφού σταθεί με τη ριγέ  πυτζάμα  του μπροστά στον καθρέφτη να πει  στο είδωλό του:
-Τι πας να κάνεις  ρε ανθρωπάκι στους συμπολίτες σου;
Σ’ όλους αυτούς που δεν είχαν την τύχη να γίνουν  κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές  και στη συνέχεια επιβήτορες της κομματικής  ιεραρχίας.
Σ’ όλους αυτούς που δεν είχαν την τύχη να λάβουν μέρος σε επιτροπές για εξοπλισμούς που αγόραζε ο Φεροσταλάκης-τον οποίο φρόντισε να «αθωώσει» ο σημερινός υπ. Οικονομικών Βενιζέλος.
Σ’ όλους αυτούς που σιχαίνονται τη νοσηρότητα των κομματικών μηχανισμών και την βουλευτική υποκρισία.
Σ’ όλους αυτούς που η πρωτοφανής αναλγησία της εξουσίας στερεί έναν αξιοπρεπή θάνατο.
Σε εκατομμύρια συμπολίτες σου οι οποίοι, εξουθενωμένοι από τον φόβο και τους εκβιασμούς,  περιμένουν στις ουρές των κρεματορίων του Άουσβιτς το μοιραίο, προσευχόμενοι χαμηλόφωνα να τους δώσει δύναμη ο Θεός  τους να αντέξουν τα βασανιστήρια της ΔΕΗ, της Εφορίας, του ΤΕΒΕ, του ΙΚΑ και πλείστα όσα εφευρίσκουν οι σαδιστικοί εγκέφαλοί σας.
Αντί λοιπόν ανθρωπάκι Κουτρουμάνη, να πεις «ΟΧΙ, εγώ δεν θα γίνει ο δήμιος των συμπολιτών μου, δεν θα γίνω ο μακελάρης των γηρατειών τους», ντύνεσαι το γαμπριάτικο κοστούμι σου και αντί να πας να χορέψεις κάνα τσάμικο σε ηπειρώτικο πανηγύρι, που είναι και το φυσικό περιβάλλον, πας εσύ,  ο με ελάχιστα παιδευτικά προσόντα να αντιμετωπίσεις τον σιωπηλό Βούδα της Goldman Sachs, ο οποίος σαφώς υπερτερεί  απέναντί σου, όχι μόνο λόγω αξιώματος αλλά και μόρφωσης, δεξιοτήτων και χωσίματος στις τελετές μύησης του τραπεζικού Scull and Bones.
Αν  διέθετες ελάχιστη αυτογνωσία, αντί για υπέρμετρο κανίς-ιο εγωισμό, θα έλεγες στον εαυτό σου
-Τι πας να κάνεις ρε Κουτρουμάνη; Τι πας να κάνεις;
Και θα έσπευδες να τρυπώσεις σε κάνα λαγούμι της Ιστορίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου