Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ


 parapolitika.gr

Καίριο πλήγμα κατά Ραγκούση πριν λίγο από τη Νέα Δημοκρατία. Ο υπουργός Υποδομών παρέα με τον πρωθυπουργό εμφανίζονται σε φωτό να κρατούν πανό και να διαδηλώνουν σε πορεία εργαζόμενων κατά της κυβέρνησης Καραμανλή....

Είναι τα ίδια πρόσωπα που σήμερα λένε ότι θα καταστείλουν βίαια τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων γιατί η χώρα δεν μπορεί να παραδίδεται στο χάος! Δάσκαλε που δίδασκες, δηλαδή. Η δήλωση Μανώλη κατά των Παπανδρέου και Ραγκούση έχει ως εξής :

Ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Ραγκούσης, χθες, ως κορυφαίος βουλευτής της αντιπολίτευσης, πρωτοστατούσε, μαζί με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, στο κλείσιμο δρόμων και λιμανιών.

Σήμερα, ως Υπουργός του χάους, επιχειρεί να μεταφέρει αλλού τις δικές του ευθύνες για τις συνέπειες στον Τουρισμό και την Οικονομία.

Του θυμίζουμε ότι στις περιοχές που παρατηρούνται ακραίες αντιδράσεις που πλήττουν τον Τουρισμό και δημιουργούν προβλήματα στις άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως Πάτρα και Ηράκλειο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ισχυρή πλειοψηφία σε ποσοστά πάνω από 60% στους ιδιοκτήτες ταξί.

Ερωτάται ο κ. Ραγκούσης: Καθοδηγούνται από τη Ν.Δ. ή έτσι γαλουχήθηκαν από τον ίδιο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της αντιπολίτευσης;

Η απάντηση στη σχετική φωτογραφία με Γ. Παπανδρέου – Γ. Ραγκούση.

Σε κάθε περίπτωση, θέση μου είναι αυτή που ανέπτυξα από την πρώτη στιγμή στη συνέλευση του κλάδου. Ότι δεν πρέπει να κινούνται στη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού κλείνοντας λιμάνια, αεροδρόμια και οδικούς άξονες, αλλά να επιδεικνύουν υπευθυνότητα απέναντι στην ανευθυνότητα του κ. Ραγκούση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου