Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πληρώνουμε 2.500 ευρώ τον Νίκο Παπανδρέου!

Νίκος Παπανδρέου. Στα χαρτιά δηλώνει συγγραφέας. Αλλά το κυρίως «επάγγελμα» του είναι… αδελφός τουπρωθυπουργού! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι απλά έχει άτυπα χριστεί σύμβουλος του «προκομένου» αδελφού του στη διαμόρφωση των «εκπληκτικών» αποφάσεων που αποφασίζουν για τη χώρα μας… Αλλά, με τα καινούρια νέα που μάθαμε, μας ήρθε κυριολεκτικά «κεραμίδα»!

Σύμφωνα με την απόφαση «Aρ. Πρωτ. ΠΟ/Φ311.2/2295 » της πρώην υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, κυρίας Ελπίδας Τσουρή, (με ημερομηνία 23/05/2011), ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του «2.500 ευρώ για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ. Ν. Παπανδρέου, ηχητικής κάλυψης, βιντεοκάλυψης, παράθεσης μπουφέ [...], ανθοστολισμό της συνεδριακής αίθουσας και λοιπών εξόδων, που θα απαιτηθούν για την εκδήλωση». Και όλα αυτά για την διοργάνωση εκδήλωσης στα Μήθυμνα της Μυτιλήνης, με θέμα «Λογοτεχνία και Μύθος», με τους φίλους της οικογένειας Παπανδρέου…τα αμερικανάκια του Πανεπιστημίου Southern Maine των ΗΠΑ!

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε σωρεία αντιδράσεων και κατακραυγής του κόσμου. Και γι’ αυτό η κυρία Τσουρή«συνειδητοποίησε» το λάθος της και αποφάσισε να μειώσει το ποσόν στα…2000 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου