Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ vs Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - AND THE WINNER IS.......


«Nταηλίκι» χαρακτήρισε τη στάση του Μίκη Θεοδωράκη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο δήμαρχος τόνισε "Εγώ τον σέβομαι τον Θεοδωράκη. Το νταηλίκι όμως ότι «θα πάω και θα την καταλάβω» δεν το καταλαβαίνω. Είναι λίγο περίεργο".Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι

δεν πρόκειται να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους, ενώ αντιπρότεινε η συγκέντρωση να γίνει στη Νέα Παραλία ή στην πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς.«Οι πολίτες και η αγορά δεν μπορούν να δεχθούν πολυπληθείς συγκεντρώσεις που δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις και να καταργείται η έννομη τάξη», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης. Ο δήμαρχος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα λέγοντας οτι δεν θα διστάσει να στείλει στην Αριστοτέλους τη Δημοτική Αστυνομία.


ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΟΤΑΝ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ GAY PRIDE ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ , ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου